Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja i isporuke robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je Scenso d.o.o. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod.

Kupovina putem web shopa htzopremasrbija.com  kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca. Kupac može biti samo pravno lice, jer Scenso D.O.O. je veleprodavac.

Minimalna porudžbina robe iznosi 5000 RSD, a robu može naručiti isključivo pravno lice.

Cene su bez PDV-a.
Valuta je srpski dinar (RSD).
Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

 

DOSTAVA

 

Uslovi dostave  

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cele Srbije, izuzev Kosova. Proizvodi se šalju putem dostavne službe.
Okvirni rok isporuke je 2 radna dana. Rok počinje od trenutka kad Scenso d.o.o. primi uplatu na žiro račun Scenso d.o.o. . Plaćanje se vrši po fakturi koja se izdaje nakon naručbe. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika. Usluga dostave se naplaćuje 250 dinara za celu Srbiju.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

PLAĆANJE
Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti  virmanskom uplatom po fakturi.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine karticama Visa, Maestro i Master Card garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

Privatnost podataka

Scenso d.o.o. obavezuje se da  pruži zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni Scenso d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.