Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je Scenso d.o.o. Kupac robe je preduzeće koje kupuje proizvode navedene u katalogu ili na sajtu www.htzopremasrbija.com.
Putem web shopa htzopremasrbija.com kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca. Kupac može biti samo pravno lice, jer Scenso D.o.o. je veleprodavac.
Cene
iskazane na sajtu su bez PDVa.
Valuta je srpski dinar (
RSD).
Istaknute cene
na web prezentaciji htzopremasrbija.com predstavljaju aktuelne i validne cene u trenutku kupovine.
NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju putem poziva i dogovora sa našim komercijalistom, nakon poslate ponude. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.
DOSTAVA
Uslovi dostave

Okvirni rok isporuke je 2 radna dana. Rok počinje od trenutka kad Scenso d.o.o. primi uplatu na žiro račun Scenso d.o.o. . Plaćanje se vrši po fakturi koja se izdaje nakon narudžbe.Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Usluga dostave se naplaćuje oko 300 dinara za celu Srbiju.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
PLAĆANJE
Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti virmanskom uplatom po fakturi. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.